Nepal dag 4, Onderweg naar Pokhara

Deze dag is een reisdag. De trip, met een mooi klein busje die ruim genoeg is voor de groep, brengt ons naar Pokhara. Dit stadje ligt aan de voet van het Annapurna natuur gebied. Dit is een van de populairste gebieden voor bergwandelaars en berg beklimmers. Onderweg vooral veel nepaleens natuursschoon (en afval) gezien. De foto’s geven een goede indruk.
De restaurantjes waar we langs kwamen zagen er wel enorm mooi uit. Een soort paradijsjes met lekker drinken.

Voor mij persoonlijk stond deze dag voor een groot deel in het teken van ziek zijn. Het begon met een naar gevoel in de maag en het eindigde met een paar kilo minder in mijn lichaam. Vooral de bus chauffeur was hier minder blij mee, de tasjes waren niet in de buurt vandaar. Ondanks het ziek zijn blijft de natuur overigens erg mooi, maar fijn is anders!

[picasaview album=’18032010Dag4OnderwegNaarPokhara’ instantview=’yes’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑