Nepal dag 8, Trekdag 4 naar Ghandruk

Wakker geworden in, achteraf, toch wel het mooiste guesthouse van deze tocht. Een beetje koud zo hoog smorgens vroeg maar dan weer wel een prachtige ochtend zon. Het ziek zijn gaat wederom beter. De vraag is alleen of de gewenning is toe geslagen of dat het echt beter gaat 😉 Maar snel loop ik vandaag nog niet hoor, zou ook sterk zijn als ik dat wel zou doen na 3 dagen zo weinig eten…
De tocht van vandaag gaat wederom door een gebied dat heel anders aandoet dan de vorige dagen. Het is deels een dicht en bemost rodondendron bos. Een heel aparte en mooie sfeer. Misschien op een bepaalde manier wel te vergelijken met de droomvlucht van de efteling, hier zou je ook elfjes tegen kunnen komen 😉
Wat we wel in het echt tegen kwamen waren apen. Niet dezelfde als in de stad (bavianen?) maar ……. Eentje had zelfs een jong bij zich. Met het ook moeilijk te ontdekken maar je vind er leuke foto’s van hieronder. Voor de afstand heel goed gelukte foto’s.

Andere hoogtepunten van vandaag waren de terassen op de hellingen. Heel mooi om te zien en leuk om een paar kinderen aan te zien komen rennen. Conditie hebben ze daar wel bleek. Het enige jammere was dat ze zo enthousiast waren dat ik bijna het idee had dat ze met mijn fototoestel er vandoor gingen. Het gebeurde niet maar ze waren toch even iets minder schattig. In een restaurantje voor de lunch was een zeer jonge nepalees aanwezig, het jongetje had duidelijk geen schaamte en zolang je mee speelde vond hij het allemaal prachtig. Leuk om foto’s van te maken dus… Ow en vergeet de prachtige watervallen niet met soms wel heel gammele bruggen. De dragers vonden de brug al te gammel maar ik zou Paul niet zijn om er overheen te willen. Het ging uiteraard helemaal goed ondanks de nogal niet stabiele uitvoering.

En uiteindelijk kwamen we weer aan bij het volgende guest house. Zeer luxe uitgevoerd met stenen. We vonden het een beetje overdreven. Een groot water langs het guesthouse was leuk om bij/in te spelen maar wel verschrikkelijk koud net als het bier dat we al een paar dagen drinken met de toepasselijke naam Everest 😀

[picasaview album=’22032010Dag8VierdeDagTrek’ instantview=’yes’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑