Nepal dag 14, Bungee Nepal

Wederom een hele bijzondere dag. In de roughguide/weet ik welk boek gelezen dat er een mooie bungee jump is in Nepal. Je vraagt het de gids en ja hoor, daar gingen we. Vroeg ons bed uit en afgeleverd bij de oppikplaats. Een flink stuk weg uit Kathmandu met een Nepaleese bus, oftewel te krap, op naar de grens van Tibet. De reis zelf was ongeveer even eng of nog enger dan de sprong zelf. Maar wederom een andere omgeving en een mooi uitzicht. Dus al met al weer een ervaring.

Aangekomen komen we terecht in een soort van paradijs. Als je wilt onspannen en outdoor activiteiten wilt doen als kanoning, raften, bungee jump enzovoorts kijk zeker eens naar deze plek. Waarschijnlijk niet de goedkoopste locatie maar wel heel goed verzorgt. Na de instructies was het zover, de bungee jumps! Ik zou een poging kunnen doen tot het beschrijven hiervan, maar kijk eerst maar naar het filmpje 😉

Of ik zenuwachtig ben? Neeh joh;) wat een ongelofelijke ervaring, mocht je ooit de kans hebben zeker doen! De locatie daar is gewoon geweldig, ik heb altijd al een keer willen bungee jumpen maar dan niet uit een hijskraan in een ranzig kanaal ofzo. En ja dit is dus precies als het plaatje, mooi ravijn op een nog mooiere plek. Derest van de dag was onder andere weer terug reizen, de groep opzoeken en horen wat zij allemaal hebben gedaan. Enorm geslaagt en als je in Nepal komt echt doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑