Dag 22 – Vliegen & de Foto’s

Het is alweer ruim 2 weken geleden dat we terug kwamen in het koude Nederland. De vlucht ging goed, we hebben weer leuke films kunnen kijken en deze keer was het geluid prima. Een lange zit, dat veranderd natuurlijk niet 😉

Het blijft raar om in te stappen om half 4 en dan om 9 uur schiphol uit te lopen. Okee, op deze manier klinkt het niet bijzonder maar als je bedenkt dat we in die 4 en een half uur 11 uur hebben gevlogen… Tsja meer hoef ik niet te zeggen denk ik.
Voor ons allebij viel het toch tegen om de volgende dag weer te gaan werken! Maar ook dat hoort er bij 😉 Ondertussen zijn de foto’s ook uitgewisseld samen met allerlei andere spullen die we van elkaar hadden, van een thermometer tot ID pas en van een rijbewijs tot sokken.

Maar nu, de foto’s. Hieronder vind je een kleine selectie van ruim 180 foto’s. De andere foto’s staan wel online maar we vonden het wat overdreven om jullie te verplichten deze allemaal door te spitten. Waarschijnlijk hebben jullie wel een leven en dus geen tijd om ze allemaal te bekijken.
Voor degene die dat wel willen, of die graag willen weten welke foto’s bij welk verhaal horen. Onder elk dag verslag zet ik de foto’s van die dag. Maar in dit bericht dus de selectie die niet geheel compleet is volgens mij 😉

[picasaview album=’ThailandSelectie’ instantview=’yes’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑