Griekenland

Een klein weekje Griekenland, even er tussen uit het mooie(re) weer opzoeken in Athene en het buitenhuisje. Voor de 2e keer ga ik nu hierheen samen met mijn Zusje. Deze keer gaan Chantal en Jasmine ook mee.

Na de vliegreis naar Athene (vanuit charloise, nooit doen vanuit nederland, ik herhaal nooit doen!) meteen door naar ons vakantie ‘huisje’. Prachtige route, lekker gegeten onderweg. Aldaar het eiland niet geheel veiliger gemaakt, een kruk opgepikt die achteraf heel slecht bleek te branden, gezwommen in de zee, gegeten bij zonsondergang op het strand, heerlijk. En niet te vergeten het zwembad. Elke ochtend even wakker badderen, elke middag even spelen en een boek lezen. Een en al relaxt.

En natuurlijk nog een dagje in Athene, met Chantal door het bed gezakt (die ook niet meer gerepareerd werd voor we gingen slapen op de te warme kamer waarvan de airco uit was gezet). Mooi geborreld op een dakterras en te vroeg weer terug.

[picasaview album=’GriekenlandNovember2014′ instantview=’yes’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑