Pre-Japan

Meer dan 2 jaar geleden was het moment daar. Gaan of niet gaan, een simpele vraag die een stuk lastiger is als je je afvraagt wat je over 2 jaar denkt te doen 🙂 Ik weet het over 2 maanden al niet dus hoe zou ik het over 2 jaar kunnen weten?
Dus ja, ik ga naar de wereld Jamboree in Japan. Even dubbelcheck bij de baas en op de bankrekening en klaar. Voorlopig geen last van behalve de afschrijving van wat centjes.
Waarom ik weer naar een wereld Jamboree wil? Ja deze keer is hij dus in Japan, hoe zouden die Japanners dat doen? Na Chili, Engeland en Zweden Is dit heel anders qua cultuur, qua alles! Misschien is nieuwsgierigheid wel de grootste reden om weer heen te willen gaan 🙂

Voordeel van het aanmelden voor de jamboree is dat je er vrij weinig last van hebt, de eerste periode. Een ‘selectiedag’ wat vooral een moment is om mensen met een echte afwijking er tussen uit te kunnen vissen voor de organisatie is een middagje ver weg je vermaken met workshops. En daarna blijft het heel lang erg rustig, op de afschrijvingen na.
Het ‘gedoe’ begon voor mij in november 2014 omdat mijn werk bedacht deze vakantie te kunnen intrekken. Gelukkig is dat na veel gedoe en wat pas en maatwerk weer goed gekomen.
En natuurlijk heb ik gekeken wat we nog meer kunnen doen qua voor of nareis. Waar wil ik heen, hoeveel tijd hebben we en met wie?
Voor de inschrijving hadden gelukkig al meerdere mensen aangegeven interesse te hebben in een voor reis. Een aantal daarvan zijn wel weer afgevallen maar gelukkig gaan we nu met 4 mensen op voor reis.

In maart zijn we al een keer samengekomen om te zien of we ongeveer het zelfde willen doen en zo ja wat dat inhoud. Willen we een auto huren of met het openbaar vervoer? Keuzes keuzes, wat leuk.
Natuurlijk zijn er ook nog wat voorbereidingsweekenden geweest.

Ik heb er zin in!

 

2 thoughts on “Pre-Japan

Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑