Marsa Alam vliegen en aankomst

Vandaag vertrek ik naar Marsa Alam in Egypte. Een snorkel/duik vakantie voor een weekje met 2 primeurs. Als eerste ga ik alleen die kant op en ten tweede is het een all inclusieve resort. Kijken of mijn voor oordelen over ouders met krijsende kinderen en opa’s en oma’s waarheid blijken…

DSC_1301Het vliegtuig vertrekt op een mooi moment, 10 uur ‘s ochtends dus om 7uur het huis uit, wandelend naar het station toe, een keertje overstappen en hop daar is Schiphol. Geen idee waarom al die mensen klagen over de trein *al zijn er geen zitplaatsen en kan je je bagage sowieso niet makkelijk kwijt natuurlijk*.
De vlucht verliep goed en na een paar uur was de landing in Marsa Alam. In het hotel ging ook alles soepel. Een mooie kamer met 2 prima bedden *ja ik ben alleen, je hebt het wel goed gelezen*.
Bij het avond eten kennis gemaakt met ene Tim. Dus zo alleen is alleen niet.
Morgen eens de duiktoko bezoeken en zien wat zij te vertellen/bieden hebben.

DSC_1304Overigens, het bier in het resort is helderder EN smaaklozer dan Heineken. Maar ze hebben ook cocktails in het pakket. Je ziet hier een Belgisch iets. Geen idee waarom dit Belgisch is, misschien is de oprichter een zuurpruim? (Het is iets met Lemon gemixed)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑