Hallo wereld.

Welkom bij onze eerste post op onze nieuwe website. We zijn op dit moment nog vol in de aanloop van dit mega avontuur. De inschrijving is afgelopen week geopend, nu nog onze werkgevers overtuigen dat wij echt vrij mogen hebben die periode.

Als dat is gelukt begint pas het echte werk. We zijn op zoek naar 2 4×4 auto’s die ons van Amsterdam naar Dakar gaan brengen. Als dat is geregeld moet er nog genoeg gebeuren om de auto’s en onszelf klaar te krijgen voor de rit van 8000 kilometer in 3 weken.

Denk aan extra jarrycans benzine en extra wielen om te voorkomen dat we vast komen te staan in de Sahara. Of wat te denken van voedsel, een dakdrager, bescherming voor opspringende woestijnstenen (Stenen staan, na zand, op nummer 2 van de te vinden dingen in de woestijn). En natuurlijk moeten we nog even oefenen hoe we elkaar uit het zand kunnen krijgen na een kleine inschattingsfout 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑