En er is al veel gebeurd.

Sinds het eerste overleg is er veel gebeurd. Ten eerste zijn er 2 teamleden afgevallen. 1 vanwege zijn werk, de ander om persoonlijkere redenen. ‘Gelukkig’ zijn er al 3 leden van het team die vrij hebben gekregen, ons laatste lid is nog aan het kijken of hij alle visums voor elkaar kan krijgen.

Deze veranderingen resulteert ook in een andere auto keuze. We zijn op zoek gegaan naar een grotere 4×4, waar we met zijn 4en in gaan passen inclusief bagage en materiaal. Natuurlijk zou een Patrol of Landcruizer de droomwagen zijn, alleen zijn die of onbetaalbaar of niet te verkrijgen. Een leuke puzzel dus, een redelijke 4×4 die betaalbaar is en toch ook hoog genoeg op zijn pootjes staat.

Zodra we de auto in handen hebben is het tijd voor de testritten. De eerste plannen hiervoor zijn al gemaakt, een rit naar Belgie voor een beetje afstand en het gedrag op slechte (lees niet Nederlandse) wegen. * kedekedeng kedekedeng *.

*Bij het schrijven is de auto al besteld, maar nog niet afgeleverd. In het volgende verslag meer hier over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑