Gezocht: velgen

Dit keer vertellen wij over 2 items zeer hoog op ons wensenlijstje staan. Het zijn velgen!
Eerder hebben we al geschreven dat we 2 banden hebben vervangen van onze auto. Een goede actie wat flink meer comfort in de auto heeft opgeleverd. Maar met die inwissel actie hebben we 2 banden over. Daar willen we wat mee!

We gaan voor onze tocht ongeveer 7000 km reizen, over snelweg, berg weg en geen weg. De kans dat er een steentje of cactus verkeerd ligt is daarmee best groot. Dus moeten er 2 extra wielen mee in de auto. Gaat er 1 band lek dan is het even bouten en hop weer door.

De 2 banden hebben we dus al, maar daar zit nog geen velg in. Heb jij misschien nog een paar velgen staan met de juiste maat? Of heb je een briljant idee waar we 2 velgen in de juiste maat kunnen vinden zonder nieuwe te moeten aanschaffen? Wij hebben heel veel interesse, gezien de maat vrij exotisch lijkt is het lastiger te vinden. En om nou gloed nieuwe velgen aan te schaffen, dat is toch ook zonde?

Wat zoeken wij?

2 velgen waar onze banden op passen. Het gaat om ‘standaard’ 16″ velgen voor een Mazda Tribute uit 2003.

Voor iemand die het begrijpt:
Steek van 5x 114.3
ET waarde van 50
Bandenmaat 215/70 R16

En 2 linkjes naar 2 websites met alle details:
velgensteekwijzer.nl
wagenegaw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑