Onderweg (muziek)

Naast knutselen, verzamelen en lijstjes maken moet er voor onderweg ook nog wat gebeuren. Want wie wil en nou geen koelkastje in de auto voor een koud biertje bij aankomst? Maar nee dit keer ga ik jullie toch weer om hulp vragen.

Want onderweg willen we muziek! En wat is er mooier dan een toffee playlist met passende nummers? Bekend en onbekend, mooi en lelijk, saai en verassend door elkaar. Nu ken ik zelf best veel muziek, maar ik ben op zoek naar meer.

Fijne muziek maakt de reis zoveel fijner

Ken jij een of meer nummers die zo in je opkomen denkende aan onze Dakar trip? Of een nummer dat je zo koppelt aan avontuur, roadtrip, woestijn, reparaties, stof, zere rug en ga zo maar door? Wij willen ze weten!

Hier nog een kort inspiratie lijstje:
The Cardigans – My favorite game 
Fritz & Paul Kalkbrenner – Sky and Sand
Imagine Dragons – On top of the world
Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama
Arcade Fire – Keep the car running 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑