De (terug)reis

7000 kilometers, en dan rollen we Banjul binnen. Waarschijnlijk hebben we tegen die tijd van alles mee gemaakt, teveel zand gezien, een stofwolk om ons heen na het snuiten van de neus, nou ja dat soort dingen dus…
Als we er eenmaal zijn moet de auto afgestoft worden voor de veiling, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. En dan? Ja dan is het feest afgelopen…

Of toch niet? We hadden ervoor kunnen kiezen om meteen in het vliegtuig te stappen, en hop 2 dagen later vol aan het werk te gaan. Maar het is toch een vakantie? Dus ja, we rijden gezellig terug na… nee, wij blijven nog een paar dagen hangen in/rond Banjul voor we terug vliegen naar Amsterdam.!

Prioriteit 1 is natuurlijk een vliegticket voor een mooi prijsje te vinden die binnen de vrije dagen die we van ons werk mogen hebben past. Opvallend genoeg zijn de tickets de dag na de veiling duurder dan veel andere dagen. Zou het toeval zijn? Lotte Steijger, van TUI, heeft het uitgezocht en uitgevonden. Met 1 kleine overstap zijn we binnen een dag terug in Amsterdam voor een bedrag dat we zelf niet hebben kunnen vinden.

Hierbij onze dank aan Lotte, nu al de held van de terugvlucht 😉

2 thoughts on “De (terug)reis

Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑