Het logo & de Barreldag

En alweer zijn we een stap dichter bij het vertrek. Afgelopen weekend vond de Barreldag plaats. Een meet-up met (een deel van) alle teams die mee gaan doen. Vooral een babbel en check dag. Kloppen de ingevulde papieren voor Mauritanie? Is je paspoort geldig? Heb je gedacht aan, waarop ons antwoord vooral ja was, en welke informatie moeten wij nog hebben?

En natuurlijk de andere auto’s bekijken, babbelen met de andere deelnemers en een heerlijk gember biertje. We hebben de mensen uit Zandvoort gesproken, compliment gehad (of was dat anders) voor het onbekende auto type, een kleine check of ons 27MC bakkie iets kon ontvangen en vast nog wat dingen die ik nu vergeet.

Wat wel nog een belangrijk puntje was is de opbengst van onze auto. Waar gaat dat geld heen? Er zijn 4 projecten waar uit gekozen kan worden. We zijn gegaan voor de basis, scholing voor vrijwel kansarme kinderen in Gambia. Het hele verhaal van een goede baan vinden begint immers bij scholing, zelfs in Nederland. Er is ons ook beloofd een bezoek te mogen gaan brengen aan hun projecten. Ze hebben een aantal opleidingen geintroduceerd en lopen nu aan tegen hun eigen succes. Tijd voor uitbereiding dus! Wij zij heel benieuwd en zullen, als het bezoek gaat lukken, zeker de ervaring delen. Stichting Hand to Hand

En tot slot, een aantal van jullie zullen het al hebben gezien via Facebook. We hebben een Logo. Getekend door Rob Spitsbaard en bewerkt door mij zodat het ook paste op de auto. Een beetje kleur erin en hop op die stikker op de auto. Samen met alle stikkers die we op de barreldag hebben gehad begint het er al serieus uit te zien, die auto. Onze sponsoren moeten nog een plekje krijgen (wil jij nog een plekje?), maar de verplichte stikkers zitten er allemaal op 🙂
Ook de stikkers van de Challenge zelf zitten er nu op. Het begint ergens op te lijken. Later meer foto’s hiervan.

Woensdag hebben we weer een knutsel dag, hopelijk krijgen we dan de berging op het dak te zien 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑