Gevonden: Velgen

In navolging op onze vraag voor tips om de benodigde velgen te vinden dit verhaal. Want ja, er is een vervolg aan gekomen door de oproep.
Na de barreldag hadden we besloten nog 1 week op zoek te blijven en het weeken erop te besluiten 2 nieuwe te kopen als we niets konden vinden. En opeens kwam daar een bericht binnen verzonden vanaf deze website.

Ene Milko, van team die we hadden gemist op de Barreldag, heeft wat gevonden ‘om de hoek’. Op deze hoek kom ik later terug. 4 stuks velgen van een Mitsubishi ASX in het model mooi zwart staal. Zoals we al gedeeld hadden is de maat velgen een lastige. Er zijn niet veel modellen op de weg die op de zelfde maat/steek/naaf rijden. Een paar voorbeelden die wel in aanmerking komen zijn: Toyota Hilux, Mistubishi outlander, Maserati Quattroporte, Ferrari 458, Hyundai Santa Fe en de Kia Ceed. En nog wel meer maar ook die zorgen er niet voor dat er veel op de markt zijn gekomen.
Maar 4 velgen dus, voor het schokkende bedrag van 50 euro!

Want to train for a 7000 km drive? Go to Vlissingen 😉

Om de hoek eindigde in een rit naar het mooie Vlissingen. Lang geleden dat ik daar was geweest, dus na het oppikken op de boulevard een beetje uitgewaaid. Gelukkig had ik een verjaardag in Krimpen en kon ik in Rotterdam de nacht door brengen. Dat scheelde weer een uurtje rijden.
Het weer was redelijk maar ik moet het volgende toch kwijt. Vlissingen ligt nog meer at the end of the world dan Den Helder… Wat een eindeloze weg is dat.
Maar wel mooi 🙂

We hebben nog een goed babbeltje gemaakt over wat we gaan doen. Gezien er 2 veteranen aanwezig waren hebben we weer wat meer duidelijk gekregen over de trip zelf. Meer details over het roadboek (er staan weinig details in), de overnachtingen onderweg en het eten bijvoorbeeld. Dat geeft toch net dat kleine beetje extra om net iets verstandiger te vertrekken.

DANK!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑