Dag 1, vertrek en ufo’s

Eindelijk, het is zo ver! De dag van vertrek is aangebroken. Allemaal net iets tekort geslapen natuurlijk maar daardoor ook lekker optijd in Amsterdam. Paul is via

Suzanne naar de ndsm kade gereden. Bijna alle spullen zijn vrijdagmiddag al ingepakt, dus weinig te doen vandaag behalve de koelkast uit zetten.In Amsterdam was het natuurlijk gezellig druk en net een pietsje te fris, iets met koude tenen. Het roadbook 2x ontvangen, een Nederlandse versie voor Suzanne , Lex en Paul. Voor Curla is er een Engels roadbook (primeur, naar het schijnt). We hebben op het eerste gezicht niets afwijkends gevonden ? Het vertrek duurde wat lang, de afscheidsspeach was dan weer lekker kort en krachtig, met een dubbele vermelding voor ons team, de deelnemer van de verste afkomst en 4 mensen in 1 auto. Ze wachten ons belletje af wie de auto uitgezet gaat worden.

De tussenstop in Hazel donk was wat hem, hoe zeg je dat, soort van zinloos. Maar gelukkig konden wij wel wat doen, de ontwerper van ons prachtige logo een stikker overhandigen! Nogmaals dank Rob!

Onderweg weinig problemen gehad, iets te laat vertrokken vanuit Hazeldonk. Dus de inhaalslag begon al voor de grens van België. Onderweg de tentjes op het dak vast gezet en lekker broem broem door op weg. Een ‘blob’ geluid vanaf het dak deed ons toch even controleren of er iets mis was. Blijkbaar zijn ze opgestegen als UFO’s, ze waren in ieder geval verdwenen van het dak. We hopen dat de popup tentjes niet in de lucht zijn open geklapt 😉

Ruim na zonsondergang zijn we aangekomen in orléans, bij een bijzonder gezellig kuch f1 restaurant. Morgen ochtend gaat de wekker om 6 uur af, 7 uur willen we weer op weg zijn. Planning is minimaal 900km te rijden, zodat we in Spanje aankomen.

5 thoughts on “Dag 1, vertrek en ufo’s

Add yours

  1. Ik ga je site bijhouden hoor Paul!!(en de mede teamgenoten die ik niet ken natuurlijk?)
    Allemaal heel veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑