Dag 2, een prachtig mooie route naar Spanje & een sprookje

Het belangrijkste onderdeel van vandaag, daar beginnen we mee. Het weerbericht met terugwerkende kracht. Het was vandaag een mooie dag, vanaf het vertrek tot een flink stuk in Spanje was het vrij stabiel, met positieve opbouw.We stapten om 7 uur de auto in, de zon nog lang niet op met een verfrissend mooi motregentje. Deze heeft grofweg aangehouden tot aan Spanje. De temperatuur is gelukkig gestegen onderweg, van ongeveer 12 bij het vertrek tot 16 voordat de zon onder ging.
Ja want die zagen we, eigenlijk zien we tijdens het typen van dit bericht maar dat past niet in de geschreven tijdlijn, wel onder gaan. Rond 17.00 brak hij door, wat een heerlijkheid!

We zijn vandaag flink op geschoten. Met een korte tussenstop waar we zelf water hebben gekookt voor de koffie, hadden we rond drie uur de geplande eindbestemming behaald.

Uiteraard zijn we lekker doorgereden om morgen sneller te kunnen finishen. We moeten namelijk om 1900 bij een hotel zijn voor de tickets om de pont op te kunnen.
We hebben Madrid gehaald, waar we een ibis budget hebben gevonden net onder de stad. Hopelijk hiermee ook weinig last van de ochtend spits.

het sprookje
Er was eens een groepje reizende mensen, 4stuks in een grote auto. Aangezien zij voor liepen op het tijdsschema heeft 1 van hen een goedkoop hotelletje gezocht via Google maps. Enige eis, goedkoop dus. En ja, volgens de reviews was er 1 zeer geschikt, en ook nog voor de nacht te halen zonder een boete te krijgen. Allemaal mooi en wel, zij kwamen aan en het rook binnen zelfs fris! Snel de spullen naar de kamers gebracht en ruzie gemaakt met de sleutel.
Op naar het eten. Nu kwamen zij onderweg, een reis van wel 3 minuten met de auto, een decathlon tegen, met geparkeerde auto’s ervoor. Nu was de situatie zo dat 2 van hun tentjes de dag eerder waren ontvoerd door aliens, of zouden die tentjes tocht echt zelf UFO ”s zijn geweest? Hoe dan ook, er moesten nieuwe tentjes komen. Maar gezien de hele dag alles al gesloten was kon dit niet waar zijn. Dus zij gingen eten.
Toch bleek het onwaarschijnlijke waar te zijn, die decathlon was geopend tot 2200 uur! En nu komt het, ze hadden ook tenten op voorraad!!!! En zo kwam het reisgezelschap, geheel onvoorbereid de winkel uit, met 2 nieuwe tentjes.

Tot de volgende keer, lieve kijkbuisvriendjes…

2 thoughts on “Dag 2, een prachtig mooie route naar Spanje & een sprookje

Add yours

  1. ? een verfrissend mooi motregentje….. ufo’s en aliëns ? Geweldig! Deze keer geen Ufo’s gekocht? Alhoewel die tenten toch wel de naam Ufo en Alien mogen krijgen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑