Dag 3, Spanje!

Spanje! Ja eindelijk was daar zon en een mooi landschap, de temperatuur was een beetje mwa en na aankomst in het zonnetje best wel okee.Eigenlijk is er over deze dag niet heel veel te vertellen. Een mooie rit door het Spaanse land. Deels dor en bruin, deels heuvel tot bergachtig met prachtig groen. En heel veel olijfbomen.
De aankomst was rond 4 uur, we werden opgewacht door de snelle ritgenoten. Een prima, wat gedateerd overkomend, hotel. Waar ze ook best aardig voedsel presenteren, zwaardvis is iets wat ik nog steeds niet helemaal kan plaatsen.
Savonds zijn er tickets aangeboden voor de pont. Heel goed geregeld met geprinte formulieren inclusief wat we moeten betalen. Wij hadden op meer kosten gerekend.

Morgen ochtend 7 uur vertrekken we naar de haven. Na aankomst in Marokko de eerste rit in Afrika voor de boeg. Een redelijke afstand over niet geweldige wegen lijkt het.

Vanaf morgen hebben we geen mobiel internet meer. We doen ons best zo af en toe een update te schrijven maar een paar dagen stilte is geen signaal dat het mis gaat.

3 thoughts on “Dag 3, Spanje!

Add yours

  1. Leuk om te lezen hoe het gaat. Hopelijk lukt het straks in Afrika ook om af en toe online te komen, want ik ben benieuwd naar de avonturen :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑