Dag 11 een rustdag 

En daar is onze extra rustdag dan eindelijk. Gisteren hebben we 2 etappes, waarvan 1 off-road, samengevoegd tot 1 etappe en zijn we werkelijk in een soort paradijs terecht gekomen. Een zanderig bruin paradijs, dat dan weer wel. Het is hier echt keurig bijgehouden en leuk aangekleed. Zelfs zeer schoon, tot nu toe valt Marokko op hygiëne op campings helemaal niet tegen. Deze camping heeft ook een zwembad, waar je met moeite in 10 slagen aan de overkant kan komen. Je moet dan wel geen benen gebruiken, het zwembad is denk ik 5 meter lang. Ook zitten er bubbels in, met energie besparende functie, je kan hem zelf aan zetten. Heel slim allemaal, alleen is het geluid van de stofzuiger die de bubbels maaky wat jammer, dat maakt het paradijs toch net wat minder mooi.

<

p dir=”auto” style=”color: rgb(0, 0, 0); font-family: sans-serif; font-size: 16.64px;”>Misschien heb je nu wel door dat ik niets te vertellen heb, maar toch genoeg weet te vermeden. Lees vooral verder als je aan het werk bent of de afwas wilt uitstellen… 

Deze rustdag is uniek, we doen helemaal niets vandaag. Degene die mij kennen weten dat niets doen niet mijn sterkste kant is. Dus dat faalde inderdaad. Naast onze camping stond een berg die mij al sinds aankomst aanstaarde. Mijn weerstand opgegeven en geïnspireerd door het boek dat ik aan het lezen was heb ik de direct route gekozen, voor zover mogelijk recht omhoog! Het was wel wat verwarrend dat ik eerst naar beneden moest, er bleek een uitgesleten rivier tussen de berg en camping te zitten. Na die hindernis eerst een groot deel over wat losliggende rotsen en prikkelbosjes omhoog. Dat ging vrij snel, misschien wat te snel. De grootste uitdaging was een paar riggels die vertikaal omhoog gingen, echt even klimmen dus.

<

p dir=”auto” style=”color: rgb(0, 0, 0); font-family: sans-serif; font-size: 16.64px;”>

Lang verhaal kort, ruim anderhalf uur na vertrek was ik weer terug met een heerlijk gevoel van binnen. 

En verder? Ik kan vertellen dat het internet traag is, en het eten word geserveerd als je ernaar vraagt. En als je dat niet hebt begrepen het wachten erg lang duurt…

Tot de volgende avonturen! 

One thought on “Dag 11 een rustdag 

Add yours

  1. Tja wat zal ik hier eens over zeggen…..heb er weer goed om kunnen lachen!! Top story, op naar de volgende avonturen idd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑